Spoštovani starši in skrbniki,

z veseljem vam sporočam, da se od ponedeljka, 22. 2. 2021, za učence od 1. do vključno 9. razreda vzgojno-izobraževalno delo izvaja v prostorih šole. Pouk bo potekal po urniku kot pred začetkom pouka na daljavo.

Ker je virus še vedno med nami, moramo še naprej upoštevati preventivne ukrepe za preprečevanje  širjenja virusa. Po priporočilih MIZŠ smo prilagodili organizacijo in izvedbo vzgojno-izobraževalnega dela v prostorih šole. Delo smo organizirali tako, da so učenci enega oddelka ves čas v isti učilnici –  »mehurčku«, kjer jim tudi ni potrebno nositi maske. Ko pa so v skupnih prostorih, (vstop v šolo, hodniki, odhod na wc……) morajo imeti zaščitno masko. Prosim vas, da poskrbite, da bo vaš otrok imel zaščitno masko.

Starše učencev 5. razreda prosim, da poskrbite za varstvo otrok, da bodo učenci v čim večjem številu lahko odšli po kosilu domov. Podaljšano bivanje bomo organizirali le za tiste učence 5. razreda, ki to nujno potrebujejo.

Prijave na šolsko prehrano ostajajo za učence od 4. do 9. razreda enake kot pred poukom na daljavo. Prav tako ostaja enak način prijave in odjave posameznih obrokov.

Pri šolskih prevozih veljajo določeni  ukrepi (obvezna uporaba zaščitnih mask,…). Če lahko, pripeljite prosim svoje otroke v šolo z lastnim prevozom, ali pa naj otroci pridejo peš, s kolesom…. Tako omogočimo prevoz tistim, ki druge možnosti nimajo. Prosim vas za strpnost in razumevanje v iskanju najboljših možnih rešitev.

Vozni red šolskih prevozov je enak kot pred poukom na daljavo. Za učence, ki se vozijo na relaciji Hoče – Polana – Planinka Kop, je dodana nova vožnja z odhodom izpred šole ob 13.10.

O vseh ostalih podrobnostih v zvezi s poukom vas bodo obvestili razredniki.

Pomembno je, da v šolo vsi vstopamo zdravi, da upoštevamo vsa priporočila NIJZ, posebno pozornost pa namenimo  splošnim higienskim ukrepom. Prosim vas, da se s svojimi otroki glede tega še posebej pogovorite.

Iskreno se vam zahvaljujem za podporo in zares zgledno sodelovanje na tej težki skupni poti.

Ostanimo še naprej v oporo vašim otrokom in našim učencem.

Lepo vas pozdravljam in želim vse dobro.

Alojz Velički, ravnatelj

Vozni redi od 22.2.2021

SPLOŠNI HIGIENSKI NAČRT ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA SARS-CoV-2 IN PROTOKOLI ZA IZVAJANJE POUKA V ČASU OD 22. 2. 2021 DALJE

Skupno 221 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost