Spoštovani!

Glede na nastalo situacijo in izbruhom epidemije koronavirusa (2019-nCoV) v Evropi in predvsem sosednji Italiji so se pojavila s strani vas staršev številna vprašanja in pomisleki glede zagotavljanja varnosti in zdravja otrok na izletu v London.

Zavedamo se, da moramo poskrbeti za varnost in zdravje otrok. Učenci so s strani šole že bili poučeni o nevarnostih virusa oz. o proaktivnem delovanju. V primeru izleta v London ste starši podpisali prijavnico z agencijo LTA, zato šola o dejanski odpovedi izleta ne more odločati.

Želimo pa izvedeti večinsko mnenje staršev glede odhoda v London. V pogovoru z agencijo, je le-ta podala dve možnosti, pri čemer je potrebno upoštevati dejstvo, da so letalske vozovnice in akontacija stroška nastanitve že plačane. Prav tako letališče Benetke Marco Polo normalno obratuje, letalski prevoznik izvaja lete v London in London ni v izolaciji, zato povračilo teh stroškov s strani letalskega prevoznika in hotela ni možno.
Možnosti so naslednje:

  1. Ohrani se trenutni aranžma. Let iz Benetk v soboto, 7. 3. 2020, in povratek iz Londona v ponedeljek, 9. 3. 2020.
  1. Odpoved izleta v celoti. Utemeljenega razloga za odpoved aranžmaja zaradi zgoraj navedenega – dokler so letališča in zračni prostor odprta ter destinacija izleta ni v izolaciji – ni. Kljub temu pa bi agencija povrnila del vplačanega zneska, zmanjšanega za dejansko nastale stroške, to so v tem primeru strošek letalskih vozovnic in strošek vplačane akontacije za hotel.

Na podlagi večinskega mnenja staršev se bo sprejela skupna končna odločitev.  Ne glede na skupno odločitev se lahko individualno odločite za odpoved potovanja. Vaš strošek bo v tem primeru obravnavan skladno s splošnimi pogoji – UDELEŽENČEVA ODPOVED POTOVANJA.

V kolikor svojega mnenja ne podate, se smatra, da se strinjate s potovanjem v London, kot je bil predstavljen ob prijavi. O dokončni odločitvi boste seznanjeni najkasneje v torek, 3. 3. 2020. Kontakt: LTA agencija, 02 6210 211 ali info@lta.si.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.

Lep pozdrav!

Hoče, 2. 3. 2020

VABILO NA SESTANEK ZA EKSKURZIJO V LONDON: Neveljaven ID prenosa

Organizatorica:                                                                                    Ravnatelj:

Danijela M. Vukmanič                                                                       Alojz Velički

Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost