Ponosno vas obveščam, da se je šolska glasbena skupina Violets uvrstila v finale najstarejšega slovenskega festivala za mlade glasbenike Glas mladih (v kategoriji osnovnošolski Glas mladih). Finale se bo odvijalo v soboto, 18. 11., ob 19.00 v Kulturnem domu Črnomelj.

Tudi tokrat bo strokovna komisija delovala v naslednji sestavi: Tina Marinšek, glasbenica; Manca Trampuš, glasbenica; Miha Guštin – Gušti, glasbenik; Bort Ross, glasbenik, in Rudi Vlašič, glasbeni novinar.

V vseh treh kategorijah bodo strokovna komisija in občinstvo izbrali najboljšega. Glasovi strokovne komisije bodo pomenili 60 %, glasovi občinstva pa 40 % celotne ocene. Glasovi občinstva bodo razdeljeni na spletno glasovanje (10 % skupne ocene) in glasove v živo na finalnem večeru (30 % skupne ocene).

Hvaležni vam bomo, če nas s klikom na spodnji posnetek, na katerem se predstavimo, podprete in prispevate vaš glas. Glasovanje poteka do (vključno) četrtka. A, POZOR, glasovati je možno enkrat iz enega IP naslova na dan (kar pomeni, da lahko oddate glasove v torek, sredo in četrtek). 😀

https://www.zik-crnomelj.eu/sl/glas-mladih-glasovanje/

Zahvaljujem se vam za podporo! Mislite na nas v soboto. 😊

Vaša šolska glasbena skupina Violets z mentorico. 😀

Skupno 239 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost