Spoštovane učenke, učenci, učitelji in učiteljice, spoštovani starši

Za nami je še eno leto polno izzivov, trdega dela in številnih dosežkov. Vsak izmed vas je na svoj način prispeval k temu, da je naša šola postala prostor, kjer se lahko razvijamo, učimo in rastemo.

Zahvaljujem se vam za vaš trud, predanost in vztrajnost. Vaša radovednost in želja po znanju nas vse navdihujeta. Ponosen sem na vse vaše dosežke, bodisi v učilnicah, na športnih igriščih ali v različnih obšolskih dejavnostih. Vedno nam pokažete, kaj vse je mogoče doseči z odločnostjo in trdim delom.

Velika zahvala gre tudi vam spoštovani učitelji. Vaša strast do poučevanja in skrb za učence sta neprecenljivi. S svojimi prizadevanji ustvarjate okolje, kjer se vsak posameznik počuti sprejetega in podprtega. Brez vašega truda in predanosti naša šola ne bi bila to, kar je.

Starši, hvala vam za vašo podporo in sodelovanje. Zavedamo se, da je vaše sodelovanje ključno za uspeh naših učencev. Skupaj smo močnejši in z vašo pomočjo lahko dosežemo še več.

Ob zaključku tega šolskega leta želim vsem zaželeti prijetne in zaslužene počitnice. Uživajte v prostih dneh, nabirajte nove moči in se pripravite na nove izzive, ki jih prinaša prihodnje leto.

Srečno in vse dobro!

Hoče, 24. 6. 2024                                                                            Vaš ravnatelj Alojz Velički

Skupno 104 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost