Spoštovani starši, dragi učenci,

bliža se prvi šolski dan in verjamemo, da ga vsi že nestrpno pričakujete. Tudi mi, zaposleni na šoli, se veselimo vašega prihoda.

 V petek, 1. septembra, se boste učenci od 8.10 do 8.20 zbirali po naslednjem razporedu:

– učenci 2. in 3. razreda se zberete na poti do vhoda pri razredni stopnji (pri fitnesu),

– učenci 4. in 5. razreda se zberete na najmanjšem asfaltiranem igrišču (med dvema ognjema),

– učenci 6. in 7. razreda se zberete na košarkarskem igrišču,

– učenci 8. in 9. razreda se zberete na nogometnem igrišču.

K vam bodo prišli razredniki in vas ob 8.20 odpeljali v vaše učilnice.

V primeru slabega vremena učenci 2., 3., 4. in 5. razreda sami vstopite skozi vhod pri fitnesu, kjer vas bodo razredničarke sprejele in vas spremljale v vašo učilnico.

V primeru slabega vremena učenci 6., 7., 8. in 9. razreda sami vstopite skozi glavni vhod v spodnjo avlo, kjer vas bodo sprejeli razredniki in vas spremljali v vašo učilnico.

Na Podružnični šoli Reka – Pohorje bodo razredničarke učence od 2. do 5. razreda sprejele pred vhodom v šolo, v primeru slabega vremena pa v hodniku šole.

Za učence od 2. do 5. razreda bo v Hočah in Reki organizirano jutranje varstvo in podaljšano bivanje.

Učenci od 2. do 5. razreda boste z delom zaključili ob 12.10, učenci od 6. do 9. razreda pa ob 12.45.

Učenci od 2. do 9. razreda boste prejeli učbenike. Prosimo vse, da ta dan prinesete v šolo copate, beležko, mapo, pisalo in šolsko torbo.

Za vse učence od 2. do 9. razreda bodo organizirani vsi obroki prehrane (glede na prijave, ki ste jih oddali v pomladanskem času).

Učenci 1. razreda ste s starši ob 9. uri vabljeni  v  VŠD. Vabilo ste prejeli po pošti.

Prvošolčki še ta dan ne potrebujejo copat in šolske torbe. Prejeli pa bodo nekaj stvari, ki jih boste starši odnesli domov.

 

Šolski prevozi bodo od 1. septembra dalje potekali po priloženem voznem redu.

Vstopne/izstopne postaje so na enakih mestih, kot minulo šolsko leto.

Zaradi večjega števila otrok, ki se v šolo vozite iz Rogoze, prosimo vse učence iz Rogoze, da od 4. septembra dalje dosledno upoštevate naslednja navodila:

– Učenci, ki začenjate s poukom ob 7.30, se pripeljete v šolo z avtobusom, ki ima odhod iz Rogoze ob 7.10.

– Učenci 2., 3., 4. in 5. razreda, ki začenjate s poukom ob 8.20, se v šolo pripeljete z avtobusom, ki ima odhod iz Rogoze ob 7.40.

– Učenci 6., 7., 8. in 9. razreda, ki začenjate s poukom ob 8.20, se v šolo pripeljete z avtobusom, ki ima odhod iz Rogoze ob 8.00.

 

Ostale informacije boste učenci izvedeli 1. septembra, starši pa na roditeljskih sestankih, ki bodo predvidoma v začetku septembra (vabilo boste prejeli).

Vse starše prosimo, da ne vstopate v šolo zaradi spremstva otroka do učilnice. Mlajše otroke bo pri vhodnih vratih sprejela odrasla oseba, ki bo otroka po potrebi spremljala do učilnice.

Zaradi povečanega prometa prosimo vse starše in učence za dosledno upoštevanje prometnega režima in za izredno previdnost v okolici šole in vrtca. 

 

Lepo vas pozdravljam.

Hoče, 28. 8. 2023                                                               Alojz Velički, ravnatelj

 

Skupno 1.268 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost