V priponki se nahaja vabilo za predavanje gospe Simone Levc, ki bo v četrtek, 11. 1. 2024, ob 17. uri, v OŠ DUŠANA FLISA HOČE.

Simona Levc je študirala  na ljubljanski Pedagoški akademiji – smer specialna pedagogika – logopedija. Že med študijem je delala v Zavodu za gluhe in naglušne v Ljubljani, po študiju pa se je zaposlila na Drugi OŠ v Slovenj Gradcu, kjer je 15 let delala kot svetovalna delavka in logopedinja. Nekaj let je enkrat tedensko delala tudi v Zdravstvenem domu Velenje. Sedaj že 3 leto kot mobilna logopedinja nudi logopedsko pomoč otrokom z govorno jezikovnimi motnjami na terenu- po šolah. Dela tudi z otroki v razvojni ambulanti splošne bolnišnice Slovenj Gradec.

Je članica Komisije za usmerjanje v Slovenj Gradcu, kjer tudi živi. V zadnjih dveh letih veliko predava po vrtcih in šolah, z različnimi tematikami: Govorni razvoj in govorne motnje, Kako pomagamo otrokom pri opismenjevanju, Kako motivirati otroka za delo doma in v šoli, Kako otroku postaviti meje. Je soavtorica knjige Varuh otrokovih dolžnosti.

Vabimo vas, da se predavanja udeležite, saj  gospa Simona Levc predava iz poklicnih izkušenj in spoznanj. Je tudi soavtorica  knjige Varuh otrokovih dolžnosti.

Pripravila Dragica Borko, šol.svet. delavka

VABILO – Poslušam sem motiviran zmorem sam

Skupno 142 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost