Oba organizatorja letovanj nameravata tudi letos organizirati in izpeljati letovanja, čeprav še nimajo vseh odgovorov na vprašanja, ki jih zahtevajo ukrepi zoper Covid.

Prijavnice  za Poreč (ZPM) so že objavljene  na spletni strani organizatorja, za Punat (RK) bi naj objavili naslednji teden.  Če želite uveljavljati pravico do subvencije letovanja, ki jo za ta namen daje občina Hoče-Slivnica, morate ob prijavnici poslati tudi kopijo veljavne odločbe o otroškem dodatku.

Prijavnica bo z vsemi potrebnimi prilogami služila kot osnovna rezervacija termina in kraja letovanja ter sredstev za subvencioniranje letovanja.  

Vse podrobne informacije o letovanju otrok v Poreč (ZPM) najdete na spletni povezavi:

https://zpm-mb.si/novice-dogodki/prijavnice-za-letovanja-zpm-maribor-2020/

Skenirano prijavnico in veljavno odločbo o otroškem dodatku pošljete na naslov letovanja@zpm-mb.si ali po pošti na naslov ZPM Maribor, Razlagova ulica 16.

Za letovanje v Punat bo veljalo enako. Ko bo na spletni strani objavljena prijavnica, jo izpolnite in z odločbo za otroški dodatek pošljite na naslov RK Slovenije  – OZ Maribor, Ulica Pariške komune 13.

Informacije za letovanje v Punat (RK Maribor) najdete na spletni povezavi:

www.punat.si

PROSIM VAS, DA PRIJAVNIC IN ODLOČB ZA OTROŠKI DODATEK NE NOSITE IN NE POŠILJATE V ŠOLO, AMPAK SAMO NA NASLOVE ORGANIZATORJEV!

Za dodatne informacije lahko pokličete šol. svet. delavko Dragico Borko, telef. št. 616 558 4.

Informacije pripravila šol. svet. delavka

Dragica Borko

Skupno 272 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost