V tednu otroka bomo za vse učence naše šole organizirali različne obogatitvene dejavnosti tudi izven rednega pouka. Obsegale bodo tako družabne, športne kot tudi likovne aktivnosti.  Zaradi letošnje situacije s korona virusom, se oddelki, ki niso skupaj v OPB, ne mešajo.

Zato bomo učiteljice prilagajale predvsem vsebine znotraj oddelka, tako dopoldan, kot popoldan.

1. razred ima v ponedeljek tehniški dan (vesela jesen), izvajajo ga v razredu.

Vsi učenci podružnice si bomo v torek, 6. 10., v  sklopu pouka slovenščine ogledali predstavo Društva za boljši svet: Jaz, poklic in prihodnost. Na matično šolo se bomo odpeljali z avtobusom, zato prosimo, da imajo s seboj masko! Ta dan sicer poteka po urniku in imajo s seboj običajne potrebščine.

V sredo bomo vsi razredi imeli športni dan-pohod. Učenci naj bodo primerno obuti in oblečeni, s seboj imajo manjši nahrbtnik, 1. in 2. razred tudi rutico. V primeru slabega vremena (dež), se športni dan prestavi.

V vseh razredih se bodo pred in med poukom izvajale igre (socialne, družabne, športne), branje v nadaljevanju, joga smeha, vaje možganske telovadbe ipd.

V sredo bo v učilnici 1. c razreda organiziran ogled šolskih posnetkov iz preteklih let; ob 12. 45 za učence 1. in 2. razreda, ob 13. 30 pa za učence 3. in 4. razreda.

Učenci bodo ta teden načeloma brez domače naloge.

V oddelkih podaljšanega bivanja pa bo čas tudi za jogo, ples, vodeno vizualizacijo, gozdni potop, eko delavnico ter veliko igre.

V petek bo na šolski spletni strani podružnice objavljen filmček, ki ste ga soustvarjali učenci v tem šolskem letu.

V upanju, da vsak najde kaj zase in si še en teden obarvamo malo drugače, vas lepo pozdravljamo učiteljice Podružnice Reka – Pohorje.

Skupno 423 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost