Spoštovani starši in otroci!

Najprej vas lepo pozdravljam in upam, da ste se uspeli izogniti trenutno prevladujočemu virusu ter ste ostali zdravi. Naj ostane tako. V kolikor žal ne, vam želim čim prejšnje okrevanje.

Glede na to, da odpiranje šol še ni predvideno, smo se odločili, da vsem našim učencem omogočimo izposojo knjig iz šolske knjižnice – ne le za domače branje, ampak tudi za prostočasno branje in drugo literaturo za pouk. Sicer je še vedno dostopna tudi splošna knjižnica v Hočah, vendar nekateri vanjo niste včlanjeni in zato ne morete priti do knjig. Naša in verjetno tudi vaša želja pa je, da bi ohranili stik s knjigo, saj je veliko tehtnih razlogov, ki govorijo njej v prid (preberite ali prisluhnite posnetkom v spletni učilnici Knjižnica).

Z izposojo bomo pričeli v ponedeljek, 7. 12. 2020. Knjige boste morali vnaprej naročiti na mojo elektronsko pošto: lidija.mazgan@os-hoce.si. Lahko zapišete točno določen naslov knjige in avtorja ali pa vam pripravim ustrezno literaturo po mojem izboru. V sporočilu zapišite tudi ime in priimek ter razred učenca.

Na centralni šoli boste paket s knjigami lahko prevzeli vsak dan med 12.00 in 14.00, in sicer na glavnem vhodu pri informatorki. Naročilo mora biti oddano do 11.00 (v sredo do 10.00), da lahko paket dvignete še isti dan, sicer vas bo čakal naslednji dan. Na paketu bo ime in priimek učenca. Prosim, da vzamete ustreznega.

Na podružnični šoli bo izposoja enkrat tedensko, in sicer vsako sredo od 12.00 do 13.00. Paketi s knjigami bodo pripravljeni pred glavnim vhodom, v primeru slabega vremena jih boste prejeli iz stavbe.

Opozorilo: V kolikor stanujete v drugi občini in bi morali prehajati med občinami, kar seveda trenutno ni dovoljeno, vam svetujem, da obiščete tamkajšnjo splošno knjižnico in si izposodite knjige ali pa se poslužite elektronskih knjig in knjig iz domače knjižnice.

Pomembno: Po knjige pride le zdrava oseba, ki upošteva vse predpise NIJZ!   Knjig se ne vrača! Učenci jih boste vrnili, ko boste spet na šoli.

Vljudno vabljeni k izposoji knjig.

Lepo vas pozdravljam.

Lidija Mazgan, knjižničarka

Skupno 321 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost