Vsi smo v tem težkem, negotovem in nepredvidljivem »korona« času. To stresno obdobje se prenaša na vsa področja našega življenja in na žalost tudi v vse vzgojno-izobraževalne ustanove, še posebej v šole. Učitelji so vedno bolj obremenjeni in zares še komaj zmorejo vso delo, ki se nam z delom v šoli in na daljavo skoraj podvojuje. Tudi učitelji zbolevajo in nam kadra  primanjkuje, zato moramo poskrbeti, da ne bodo čisto pregoreli.

Zato je pomembno, da se vsi zavedamo, kdaj, kako in za koga izvajamo pouk na daljavo. Tako vas obveščamo, da šolanje na daljavo poteka le za učenke in učence tistih razredov, ki jim vodstvo šole zaradi preprečevanja širjenja okužbe s korona virusom zaradi karantene odredi delo na daljavo, in  za učence, ki se šolajo na domu zaradi ne-podanega soglasja staršev k samotestiranju v šoli.

Ker so naše učiteljice in učitelji v teh dneh dodatno obremenjeni, saj v nekaterih razredih poučujejo hkrati na daljavo in v razredu, vas prosimo za razumevanje, da učitelji ne morejo izvajati dela na daljavo še za posamezne učence.

Ne glede na vse ovire in spremembe naši cilji ostajajo isti ter kljub novim izzivom in dodatnim obremenitvam se v teh časih vsi še bolj trudimo v korist naših in vaših otrok.

Lepo vas  pozdravljamo in želimo vse dobro.

 

Ravnatelj s sodelavci

 

Priloga: Izobraževanje na daljavo – priporočila ZRSŠ, z dne 29. 11. 2021

Skupno 173 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost