ZPM MARIBOR

Zveza prijateljev mladine nas obvešča, da bodo začeli zbirati Prijave za letovanje otrok na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč, predvidoma po 10. 5. 2024.

V lanskem letu so se izmene zelo hitro zapolnile, zato vam svetujem, da redno spremljate spletno stran ZPM.

Prijava na letovanje otrok v programih na Pohorju in v Poreču bo tudi letos potekala samo preko spletne aplikacije, povezava do spletne prijavnice bo objavljena na njihovi spletni strani – www.zpm-mb.si. 

Da ne bo nepotrebnih zapletov ob začetku zbiranja prijav in izpolnjevanju prijavnice, starše prosijo, da si uredijo oz. pripravijo veljavne skenirane odločbe o otroškem dodatku, da jih bodo ob izpolnjevanju spletne prijavnice lahko priložili. Drugače subvencioniranje ne bo možno in se bo obračunala polna cena letovanja.

Napotitve otrok na zdravstveno letovanje so pri osebnih zdravnikih otrok že možne, zato starši ne čakajte na začetek sprejemanja prijav, pač pa lahko to uredite pri zdravniku predhodno. Zdravniki potrdila posredujejo na ZPM Maribor, vendar niso vezana na postopek prijave otroka na letovanje, ki ga morate starši sami opraviti preko spletne aplikacije, da otroku zagotovite željeno izmeno.

Vse podrobnejše informacije najdete na spletni strani:

https://zpm-mb.si/novice-dogodki/prijave-otrok-na-letovanja-zpm-maribor-2024-po-10-maju/

RK MARIBOR

Vse zainteresirane vabijo k oddaji prijavnice na letovanje.

Prosijo vas, da si prijavnico prenesete preko linka na njihovi spletni strani, natisnete in jo v celoti izpolnite. Nato prijavnico skenirajte in jim jo v pdf. formatu posredujte na elektronski naslov letovanje@rkmb-drustvo.si.

Ne pošiljajte jim fotografij prijavnic – kajti le teh ne morejo upoštevati.

Prijavnice  sprejemamo zgolj preko elektronske in navadne pošte!

Podrobneje o ceni pri različnih načinih prijave najdete  na povezavi na njihovi spletni strani!

Regresne lestvice sofinanciranja občin za leto 2024 bodo znane  v mesecu maju.

Podrobnejše informacije najdete na:

http://punat.si/Prijava

Tudi letos bo občina Hoče-Slivnica subvencionirala letovanje otrok v Poreč, na Pohorje In v Punat.

V primeru nejasnosti oz. pomoči pri izpolnjevanju prijavnic lahko kontaktirate šol. svet. delavko Dragico Borko na telefonski številki 02 616 558 7.

Pripravila: Dragica Borko, šol. svet. delavka

*****

Spoštovani starši!

Obveščam vas, da smo danes dobili informacijo, da bo na letovanje, ki ga organizira ZPM možna spletna prijava od ponedeljka, 13. 5. 2024, od 11. ure dopoldan dalje!

Dragica Borko, šol. svet. delavka

Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost